Hieronnat

URHEILUHIERONTA
30 min.
45 min.
60 min.
90 min.
INTIALAINEN PÄÄHIERONTA 30min.
Pohjautuu tuhansia vuosia vanhaan Auervedaan. Aurveda pohjautuu kehon kokonaisvaltaiseen hyvään oloon. Perimmäisenä tavoitteena mielen,kehon ja tunteiden haronia.Ilman mielen tyyneyttä ei kehoakaan ole terve.

Intialaisen päänhieronnan taustalla on 7 chakraa. Hieronnassa pyritään energiavirtojen tasapainottamiseen ja tätä kautta kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen ja hyvinvointiin.

 

AROMAHIERONTA  60 min.
Aromahieronta on lempeä, rentouttava koko vartalon hoito. Saat hoidon aluksi valita mieleisesi tuoksun tai tuoksusekoituksen, jolla sinut hierotaan. Hieronta tehdään lämpimällä perusöljyllä, johon on sekoitettu valitsemaasi tuoksua tai valmiilla tuoksuöljyllä.
Saat rentoutua hellässä hieronnassa ja nauttia ihanista tuoksuista. Aromahieronta ei ole aromaterapiaa. Hieronta on kevyempää kuin klassinen hieronta, lihaksia muokataan pehmein sivelyottein. Hoidon tarkoitus on rentouttaa sekä mieli, että keho. Hoito sopii myös ikääntyneille.

HOT STONE HIERONTA 60 min.
Kiviterapiahoidot ovat olleet osa itämaista lääketiedettä yli 5000 vuotta. Viime vuosina kiviterapiasta on tullut erittäin suosittu hoitomuoto ympäri maailman. Hierojat ja terapeutit näkevät kivet muinaisten hoitajien tapaan työkaluina lisäämään tasapainoa, ravitsemaan, lisäämään energiaa ja antamaan asiakkaalle mahdollisimman rentoutuneen olotilan.Lämpimillä kivillä ja öljyllä toteutettava hoitonautinto. Uskomattoman syvärentouttava, lihasjännityksiä laukaiseva ja energisoiva hoitoelämys, joka antaa kokonaisvaltaisen hyvänolontunteen.Ei kommentteja

Ei kommentteja.

Kommentointi on suljettu.