Käsi- ja Jalkahoidot

TÄYDELLINEN KÄSIHOITO
Kynsilakan poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kylvetys, käsien kuorinta, kynsien värilakkaus (ranskalainen lakkaus 10€) sekä kosteuttava käsien hieronta.Hoitoaika 60min.

SHELLACK KESTOLAKKAUS
Kestolakkaus tehdään omien kynsien päälle, pituutta ei lisätä. Se on joustava kuten kynsilakka joten se näyttää luonnolliselta ja antaa luonnollisen viikkoja kestävän suojan kynnelle.Valittavanasi on useita ihania värejä. Lakka kuivuu uv-valon alla joten kuivumisaikaa ei tarvita.Hoitoaika 45min.

MINIMANIKYYRI
Kynsilakan poisto, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, kynsien värilakkaus (ranskalainen lakkaus 10€), kosteuttava voide.Hoitoaika 30min.

PIKA JALKAHOITO
Jalkojen puhdistus, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen,pienien kovettumien poisto, valintasi mukaan joko rentouttava hieronta tai lakkaus.Hoitoaika 40min.

TÄYDELLINEN JALKAHOITO
Jalkojen puhdistus, lämmin jalkakylpy, kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kynsien lakkaus,kynsilakka (ranskalainen lakkaus 10€) sekä kovettumien poisto ja rentouttava hieronta.Hoitoaika 75min.

KOSTEUTTAVA PARAFIINIHOITO
Loistava hoito muiden hoitojen yhteydessä, saa talven kuivattamat kätesi ja jalkasi pehmenemään ja voimaan paremmin.Ei kommentteja

Ei kommentteja.

Kommentointi on suljettu.