Käsi- ja jalkahoidot

TÄYDELLINEN KÄSIHOITO
Kynsilakan poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kylvetys, käsien kuorinta, kynsien värilakkaus (ranskalainen lakkaus 10€) sekä kosteuttava käsien hieronta.Hoitoaika 60min.

SHELLAC KESTOLAKKAUS
Kestolakkaus tehdään omien kynsien päälle, pituutta ei lisätä. Se on joustava kuten kynsilakka joten se näyttää luonnolliselta ja antaa luonnollisen viikkoja kestävän suojan kynnelle.Valittavanasi on useita ihania värejä. Lakka kuivuu uv-valon alla joten kuivumisaikaa ei tarvita. Hoitoaika 45min.

PIKAJALKAHOITO
Jalkojen puhdistus, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, pienien kovettumien poisto. Hoitoaika 40min.

TÄYDELLINEN JALKAHOITO
Jalkojen puhdistus, lämmin jalkakylpy, kuorinta, kynsien ja kynsinauhojen hoito, kynsien lakkaus, kynsilakka sekä kovettumien poisto ja rentouttava hieronta. Hoitoaika 75min.

KOSTEUTTAVA PARAFIINIHOITO
Loistava hoito muiden hoitojen yhteydessä, saa talven kuivattamat kätesi ja jalkasi pehmenemään ja voimaan paremmin. Parafiinihoitoa on käytetty fysikaalisissa hoidoissa jo pitkään, se perustuu matalan lämmön vaikutukseen. Kosteuttaen ihoa se on loistava apu myös reumakäsien hoitoon. Parafiini on n. 50-55 asteista. Parafiini parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipua. Suositellaan sarjahoitona.Ei kommentteja

Ei kommentteja.

Kommentointi on suljettu.