Kasvohoidot

PERINTEINEN KASVOHOITO
Ihonpuhdistuksella ja pitkällä hieronnalla
Alkupuhdistus, kuorinta, lämpimät kompressit, ihon mekaaninen puhdistus tarvittaessa, kasvo-decoltee-niska-hartiaseudun hieronta, naamio,ihon tarpeiden mukainen hoitovoide.Hoitoaika 45 min.

KIRKASTAVA PIKAKASVOHOITO
Kun on kiire, ja kasvot kaipaavat virkistystä!
Alkupuhdistus, kuorinta, hieronta, naamio ja hoitovoiteet.Hoitoaika 30min.

ULTRAÄÄNI IHONPUHDISTUS
Ultraääni-ihonpuhdistushoito irrottaa hetkessä ja kivuttomasti kuolleen sarveissolukon ja tekee ihon pinnan sametinpehmeäksi.
Puhdistaa ja kirkastaa silminnähden ihoa ja tekee ihon pinnan sametinpehmeäksi.Sopii kaikille ihotyypeille. Voidaan myös tarvittaessa tehdä mekaaninen ihonpuhdistus. Alkupuhdistus, kuorinta, syväpuhdistus ultraäänilaitteella, hieronta, naamio ja hoitovoide.Hoitoaika 45min.

TUHKIMOHOITO
Kun ihosi näyttää elottomalta ja harmaalta, anna sen nauttia pitkästä hemmottelevasta hoidosta,joka antaa ihollesi nuoruuden hehkua. Hoito saa ihosi näyttämään nuorekkaan säteilevältä!
Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, rentouttavan pitkän kasvojen niskan sekä decolteen hieronnan, tuhkimo ampullin ,erikoisnaamion ja loppuvoiteen.Hoitoaika 75min.

dermarollerDERMAROLLER MIKRONEULAUS
Esimerkiksi juonteiden ja veltostuneen ihon hoitoon, arpiin, pigmenttimuutoksiin, isoihin ihohuokosiin, sekä kirkastamaan ihon väriä. Aidolla Dermarollerilla saavutetaan loistavia tuloksia ilman tehoaineitakin. Ihon kollageeni- ja elastiinisäikeiden muodostus lisääntyy virallisten tutkimusten mukaan jopa 1000% .Hoitoaika 30min.

BIODROGA MD SKIN HEDELMÄHAPPOHOITO
Aikuisen naisen iho tarvitsee erityisiä ihonhoitotuotteita, jotka paikallisesti ehkäisevät elastisuuden katoamista ja ryppyjen syntymistä. Biodroga MD Anti-Age-tuotteilla on lääketieteellis-ihotautiopillinen tausta ja niiden sisältämät tripeptidit stimuloivat ihon kollageeni- ja elastiini synteesiä upein tuloksin. Iho näyttää silmin nähden kiinteämmältä, rypyt ovat “kadonneet”. Hoito tekee ihon rakenteesta kimmoisan, ihon väri tasoittuu ja iho tuntuu pehmeältä ja rentoutuneelta. Saatavilla joko 30 min. pikahoito tai 60min. hoito joka sisältää hieronnan. Loistavia tuloksia saadaan myös yhdistämällä tämä hoito dermaroller neulaukseen.Ei kommentteja

Ei kommentteja.

Kommentointi on suljettu.